trainingsacteur

“Ik zing zoals de vogel zingt, die in de twijgen woont.”

(Goethe)

Een veel gebruikte werkvorm bij trainingen zijn de praktijksimulaties. Deelnemers worden uitgedaagd dat wat ze geleerd hebben in gedrag te laten zien en krijgen de gelegenheid te experimenteren met nieuw gedrag. Ervaren wat het effect van je gedrag is staat centraal.

Na jarenlang met veel plezier gespeeld en les te hebben gehad van drama docenten heb ik een rijke spel- en improvisatie ervaring opgedaan en zet deze in tijdens mijn werk als trainingsacteur. Gecombineerd met mijn kennis en ervaring als trainer en coach kan ik effectieve feedback geven gericht op de deelnemer, de leervraag van de deelnemer en de theorie.

Ik heb jaren lange ervaring in trainingen die gaan over het voeren van gesprekken en gesprekstechnieken; oudergesprekken in het onderwijs, slecht nieuwsgesprekken, ontwikkelgesprekken,  coachgesprekken, beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Maar ook veel ervaring in agressietrainingen.

Omdat veel mensen het bijzonder spannend vinden om te spelen voor een groep vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren waarin mensen durven te experimenteren. Deelnemers krijgen met respect heldere en effectieve feedback aangereikt met daarin aandacht voor wat goed ging en tips voor wat zou kunnen verbeteren.

Indien gewenst kan ik  adviseren over hoe de trainingsacteur in te zetten en maak ik rollenspelen op maat.